Tânără, condamnată la închisoare după ce a mințit că a fost violată

O tânără, în vârstă de 23 de ani, a fost condamnată la 18 luni de închisoare cu executare după ce a mințit autoritățile că a fost violată.

Emily Pike, din Marea Britanie, și-a dat întâlnire cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet. După ce au întreținut relații sexuale la hotel, bărbatul s-a furișat din cameră pe motiv că tânăra din realitate nu este cea de pe profil, scrie mirror.co.uk.

Când s-a trezit din somn, Emlily a observat că bărbatul plecase, așa că i-a dat câteva mesaje pe telefon în care îi cerea socoteală. Acesta a spus că a trebuit să plece pentru că un prieten a avut accident.

VEZI ȘI: Time: 20 de MITURI despre SEX, spulberate de știință

Furioasă că a fost părăsită, tânăra a depus plângere la poliție și l-a acuzat pe bărbat că a violat-o în camera de hotel și după aceea în mașină.

Bărbatul a fost reținut și interogat timp de 12 ore. În anchetă, polițiștii au vizionat camere de supraveghere ale hotelului care au contrazis tot ce susținea Emily. 

În cele din urmă, tânăra a recunoscut că a mințit și a fost condamnată la 18 luni de închisoare pentru obstrucționarea justiției.

Julian Lambert, judecătorul care a condamnat-o, susține că fapta tinerei este gravă.

VEZI ȘI: O tânără i-a trimis o poză nud tatălui ei. Vezi reacția bărbatului

”Minciuna pe care a spus-o a creat altei persoane probleme. Bărbatul a fost reținut 12 de ore degeaba. Era spuspect și putea primi ani grei de închisoare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel