Sylvester Stallone și-a luat ultimul rămas bun de la fiul său, Sage

sage
sage
Actorul Sylvester Stallone și-a luat ultimul rămas bun de la fiul său Sage, care a murit pe 13 iulie, la vârsta de 36 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Autor: Robert Sandu

Actorul Sylverster Stallone a fost văzut în public pentru prima dată după tragicul deces al fiului său sămbătă, la slujba de înmormântare care a fost ținută în cerc restrâns, la Biserica Catolică Sf. Martin din Brentwood, California. Actorul a părut inițial foarte stăpân pe sine, dar martorii la eveniment spun că în final durerea l-a dovedit și starul din Rocky nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

"Această mare pierdere va fi simțită pentru totdeauna de către cei care l-au cunoscut pe Sage. El a fost primul nostru copil și centrul universului nostru și vă implor să lăsați acum sufletul și memoria fiului meu să se odihnească în pace", a cuvântat cu greu Stallone în fața soției sale Jennifer, a fratelui Frank și a tuturor celor prezenți la funeralii. Prima soție a lui Sylvester Stallone și mama lui Sage, Sasha Czack le-a cerut celor îndoliați ca, în loc să depună flori pe mormântul fiului ei, să facă o donație la Autism Speaks (traducere din engleză: Autismul Vorbește), având în vedere că Seargeoh, fratele mai mic al lui Sage, suferă de autism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel