Sylvester Stallone, în plină formă la 71 de ani

În urmă cu câteva săptămâni, niște internauți puși pe glume îl dădeau mort pe Sylvester Stallone. Când colo, actorul este într-o formă de zile mari la 71 de ani.

Sylvester Stallone, care a continuat să se menţină în formă de-a lungul carierei sale, va apărea în pelicula cu pugilişti Creed 2, parte a francizei Rocky.

Stallone a publicat pe contul său de Instagram o înregistrare video în care poate fi văzut executând tracţiuni cu o greutate de 45 de kilograme.

„Încă un antrenament uşor! Eşti pe atât de bătrân pe cât te simţi tu sau încheieturile tale!, a scris Stallone pe contul personal de Instagram.

 

Un român, rol negativ în Creed

Boxerul româno-german Florian Munteanu va fi adversarul din ring al lui Michael B. Jordan în "Creed 2". Florian Munteanu va juca rolul fiului lui Ivan Drago, boxerul sovietic nemilos din "Rocky IV", care a fost realizat în anii '80 într-un moment de tensiune în relaţiile ruso-americane din timpul Războiului Rece. Dolph Lundgren a jucat rolul lui Drago în filmul din 1985 şi va relua rolul în "Creed 2".

Sylvester Stallone a fost înlocuit din postura de regizor în cadrul proiectului Creed 2 de Steven Caple Jr., în luna decembrie.

Pelicula va avea premiera la 21 noiembrie.

Stallone, sarcastic cu autorii de fake news

„Este grozav să te întorci din morţi”, a notat sarcastic Stallone, pe conturile sale de Instagram și Twitter. „Vă rog, ignoraţi prostia asta. Sunt bine, sănătos, fericit… Sunt încă în joc!”, a mai precizat starul hollywoodian.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel