Swagg Man, rapper faimos care și-a tatuat pe cap logo-ul Louis Vuitton, condamnat la închisoare - video

Swagg Man, rapper faimos care și-a tatuat pe cap logo-ul Louis Vuitton, condamnat la închisoare - video
Swagg Man, rapper faimos care și-a tatuat pe cap logo-ul Louis Vuitton, condamnat la închisoare - video

Un rapper franco-tunisian care a devenit celebru pentru luxul pe care îl afişează şi pentru că şi-a tatuat pe cap logo-ul Louis Vuitton a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru escrocherie, a informat marţi justiţia tunisiană, potrivit AFP.

Swagg Man, pe numele real Iteb Zaibet, în vârstă de 34 de ani, este originar din Nisa. El devenise cunoscut pe reţelele de socializare afişându-şi stilul de viaţă 'bling-bling', înainte de a face turul platourilor de televiziune din Franţa şi Tunisia.

El a fost condamnat luni de justiţia tunisiană la o pedeapsă de cinci ani de închisoare şi la plata unei amenzi de 100.000 de dinari (30.000 de euro) pentru spălare de bani şi escrocherie, a declarat pentru AFP procurorul general adjunct al tribunalului de primă instanţă din Tunis, Mohsen Dali.

țRapperul se afla în detenţie în Tunisia din iulie 2019 pentru transferuri suspecte în contul său din Elveţia. Bănuit că şi-ar fi escrocat fanii, vedeta se afla, de asemenea, din noiembrie 2019 sub un mandat de arestare din partea justiţiei franceze pentru abuz de încredere. Un alt bărbat, de naţionalitate europeană, a fost condamnat în acelaşi caz în Tunisia, însă a reuşit să fugă, a precizat Dali.

Fondurile confiscate în euro şi franci elveţieni, reprezentând echivalentul a circa 17 milioane de dinari (peste cinci milioane de euro), au fost confiscate, a adăugat Dali. Swagg Man afirmase pe Instagram că intenţionează să construiască o moschee, un orfelinat şi un hotel cu aceste fonduri, a căror provenienţă este necunoscută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel