Surpriză uriașă. Mădălina Ghenea, primul rol într-un film românesc

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea va juca pentru prima dată într-un film românesc. Iată despre ce film este vorba. 

Mădălina Ghenea a primit primul rol într-un film românesc. Aceasta va juca în "Urna", un lungmetraj al regizorului și actorului Dorian Boguță, ce va intra în cinematografele din România din 6 martie. 

Alături de ea joacă și Teodor Corban, Marin Grigore, Irina Rădulescu, Dragoș Bucur, Lucian Ifrim și Liviu Pintileasa. Filmul marchează două premiere. Una o reprezintă faptul că Mădălina Ghenea se află la primul rol într-o producție românească, iar a doua, faptul că Irina Rădulescu, fiica regretatului actor Dem Rădulescu, are prima partitură într-un lungmetraj.

Ce spune regizorul filmului

„În urmă cu mai mulţi ani, familia mea a trecut printr-o dramă, o dramă cruntă, cu care te întâlneşti mai degrabă în filme decât în viaţa reală. E greu să-ţi imaginezi că în viaţă te poţi confrunta cu dispariţia unui om mai mult decât drag. Acel eveniment a lăsat o cicatrice adâncă în sufletul meu şi a celor din preajma mea, iar suferinţa trăită a născut în mine ideea unui film", spune regizorul Dorian Boguță, potrivit elle.ro.

„A ieşit un film cu mult suspans, din care nu putea lipsi emoţia. Iar dacă la final spectatorii vor ieşi de la el şi vor zăbovi puţin punându-şi câteva întrebări despre ce ni se întâmplă nouă, tuturor, îmi place să cred că nu mi-am trăit degeaba o parte din viaţă şi că am lăsat ceva în urma mea",  a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel