"Sunt lucruri trăite sau premoniții". Pepe o spune clar: Nu o să iert pe nimeni!

Sursa foto: Facebook Pepe
Sursa foto: Facebook Pepe

Pepe a vorbit despre muzica pe care o cântă și care ste inspirată din viața sa. Artistul a făcut și o mărturisire puternică.

"Referitor la muzică și versuri este evident faptul că tot ceea ce înseamnă cariera și muzica mea este inspirat din viața mea. Faptul că sunt lucruri trăite sau premoniții face parte clar din caracterul meu – fiecare poveste în parte, pe care ați ascultat-o prin muzica mea. Mai cu seamă, dacă vreți să mă cunoașteți mai bine, ascultați-mi muzica! Fiecare piesă are povestea ei, le-am tot explicat de-a lungul vieții. Mă caracterizează fiecare piesă, mai ales dintre cele compuse de mine, și mi-am asumat întru totul orice altă piesă care n-a fost compusă de mine, dar mi-a plăcut foarte mult. N-am ce exemple să vă dau.

Vreți să vă spun că mă caracterizează piesa "Cred că m-am îndrăgostit", cu care m-am lansat?! E adevărat, toată viața am crezut că m-am îndrăgostit. Vreți să vă spun că am continuat cu "Nu te mai doresc" și dacă m-ai înșelat… Asta e! Nu suport să fiu înșelat și nu o să iert pe nimeni! Continuând cu "Sunt gelos" și ajungând mai departe… la ce texte din ce piese vreți, chiar și "Îmi pasă", care nu este compusă de mine, dar este asumată – așa sunt eu! Pasional, sensibil și, uneori, extrem de ambițios.

Fiecare melodie în parte are povestea ei. Piesa "Familia mea", de exemplu, o piesă pe care am lansat-o de curând, mă caracterizează întru totul, este făcută de mine. Adică versuril cap-coadă sunt construite din viața mea. Vreți să mă cunoașteți mai bine? Ascultați-mi muzica! Muzic de când m-am lansat, până la ultimele pe care le-am scos. Eu sunt!", a spus Pepe pentru viva.ro.

Vezi și:Diana Enache, moment traumatizant cu Pepe: Ori de câte ori ne întâlnim, am o trăire în mine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel