Summit Sibiu: Teatrul Național traduce în engleză spectacolele. "Faust"-ul lui Purcărete în prim-plan

FOTO: Facebook / Teatrul Național Radu Stanca Sibiu
FOTO: Facebook / Teatrul Național Radu Stanca Sibiu

Summit UE, Sibiu 2019. Teatrul Naţional "Radu Stanca" (TNRS) din Sibiu prezintă în această săptămână cele mai bune producţii din ultimii ani, toate spectacolele fiind traduse în limba engleză, special pentru cei care vin în oraş să participe la Summitul Uniunii Europene care va avea loc joi.

Summit UE, Sibiu 2019. Spectacolele o să se joace la Fabrica de Cultură, un spaţiu amenajat într-o fostă hală aflată la periferia municipiului Sibiu.

Summit UE, Sibiu 2019. "Fă-ţi vizita la Sibiu completă prin participarea la spectacolele de teatru programate de Teatrul Naţional 'Radu Stanca' Sibiu în timpul summitului UE 2019. Toate spectacolele sunt traduse în limba engleză", este anunţul publicat luni, de cei de la teatrul sibian.

Summit UE, Sibiu 2019. "Faust" va fi prezentat miercuri şi joi, în zilele în care au loc la Sibiu, Summitul Partidului Popular European şi Summitul UE. "Aşteptându-l pe Godot" în regia lui Silviu Purcărete va avea reprezentaţia vineri. Sâmbătă au fost programate două spectacole: "Un tramvai numit Popescu" şi "Balul". La spectacolul "Un tramvai numit Popescu" au fost vândute toate biletele, acesta jucându-se în tramvaiul care leagă comuna Răşinari de municipiul Sibiu. Duminică, iubitorii de teatru se pot bucura de "Povestea prinţesei deocheate", cel mai nou spectacol semnat de Silviu Purcărete, la Sibiu.

Liderii Uniunii Europene se reunesc la Sibiu


Summit UE, Sibiu 2019. În 9 mai, Sibiul va fi, pentru o zi, capitala politică a Uniunii Europene, aici urmând să se reunească şefii de stat şi de guvern din UE. Summitul UE se va desfăşura în clădirea Primăriei Municipiului Sibiu din Piaţa Mare, iar preşedintele Klaus Iohannis va purta discuţii cu oaspeţii săi chiar în biroul pe care l-a ocupat când era primar al municipiului, a anunţat, recent, actualul edil al oraşului, Astrid Fodor.

Summit UE, Sibiu 2019. Conform Ministerului Afacerilor Externe, Summitul din 9 mai, dedicat viitorului Uniunii Europene şi viitoarei agende strategice a liderilor pentru perioada 2019 - 2024, va reuni la Sibiu şefii de stat şi de guvern ai statelor membre UE, 36 de delegaţii oficiale, 400 de invitaţi de rang înalt, circa 900 de jurnalişti şi 100 de traducători.

Vezi și: Summit Sibiu 2019. Ce vor discuta liderii Uniunii Europene

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel