Suleyman Magnificul. Meryem Uzerli, înlocuită din rolul lui Hurrem

meryem uzerli -2
meryem uzerli -2

Veste tristă pentru fanii actriței Meryem Uzerli. Actrița care interpreta rolul sultanei Hurrem, din serialul turcesc Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii, a fost înlocuită oficial cu o nouă vedetă, deși asta presupune și schimbarea scenariului producției.

Producătorii serialului Suleyman Magnificul nu au dorit să mai aștepte însănătoșirea lui Meryem Uzerli, care a acuzat o oboseală cronică din cauza muncii excesive şi au înlocuit-o cu actriţa Vahide Gordum, scrie opiniatimișoarei.ro.

Plecarea lui Meryem Uzerli a obligat producătorii să schimbe scenariul, iar apariția noii actrițe va avea loc… “după 15 ani”, cel mai probabil, în episodul 103  al celei de-a treia serii a serialului.

Meryem Uzerli, actrița care interpretează rolul sultanei Hurrem din serialul “Suleyman Magnificul“, se pare că ar dori să se întoarcă pe platourile de filmare, după ce a acuzat o oboseală din cauza muncii excesive.

Săptămâna trecută, a apărut informația că Meryem Uzerli ar fi început tratativele de pace cu producatorii lui “Suleyman Magnificul”, deși declarase că nu ar mai dori să continue filmările la serial, din cauza oboseli cronice.

Anterior, presa specula că supărarea actriței ar fi fost de natura financiară, aceasta câștigând pentru un episod doar 12.500 de euro, în comparație cu onorariul “Sultanului” care se ridică la 25.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel