Suge Knight, împușcat de mai multe ori la MTV Music Awards

Producătorul Suge Knight a fost împuşcat de mai multe ori, duminică dimineaţă, la o petrecere ocazionată de gala MTV Video Music Awards.

"Putem confirma că persoană cunoscută sub numele Suge Knight se numără printre victimele împuşcăturilor din West Hollywood", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Los Angeles.

Suge Knight, în vârstă de 49 de ani, un alt bărbat de 32 de ani şi o femeie de 19 ani, au fost răniţi, iar echipele de intervenţie i-au transportat la spital. Medicii se aşteaptă ca toţi trei să îşi revină, potrivit declaraţiilor autorităţilor.

Potrivit TMZ.com, Suge Knight tocmai pleca de la o petrecere ocazionată de gala MTV Video Music Awards când au avut loc împuşcăturile. Producătorul este internat la terapie intensivă, după ce a fost operat din cauza rănilor multiple provocate de gloanţe.

VEZI ȘI: Ultimele cuvinte ale lui 2Pac înainte să moară

Suge Knight este cofondator al casei de producție Death Row Records, care a produs majoritatea hiturilor rap din anii 1990, pentru artişti ca Tupac Shakur, Dr. Dre şi Snoop Dogg.

Imperiul muzical al lui Knight a început să se destrame, însă, la mijlocul anilor 1990, dupa ce a făcut închisoare pentru încalcarea termenilor eliberării condiţionate, Tupac a fost ucis, iar Dr. Dre a părăsit compania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel