Urmărește emisiunea live


Sue Ellen, din nou pe micul ecran. Cum arată astăzi actrița din Dallas

Linda Gray, actrița care a devenit celebră în rolul soţiei lui JR din serialul „Dallas", revine pe micile ecrane. Actriţa în vârstă de 75 de ani va face parte, în această săptămână, din distribuţia unui soap opera difuzat de postul britanic Channel 4 şi intitulat "Hollyoaks".

La aproape trei decenii de la de la filmarea ultimului episod al serialul "Dallas", Linda Gray o va interpreta pe Tabitha Maxwell-Brown, mama "scorpiei" Marnie Nightingale (jucat de Lysette Anthony), un personaj negativ care i se potriveşte ca o mănuşă celei care a întruchipat-o cu desăvârşire pe Sue Ellen, relatează Daily Mail, potrivit eva.ro.

"Sunt încântată să trec de la unul dintre cele mai populare seriale la altul şi abia aştept să lucrez cu această echipă fantastică. Fanii Hollywaks vor fi fericiţi când Tabby (n.r. personajul pe care ea îl va juca) va provoca o furtună aşa cum făcea Sue Ellen", a declarat vedeta.

Mamă a doi copii, Linda Gray a câștigat numeroase premii pentru interpretarea rolului din "Dallas", care i-a adus consacrarea între anii 1978 și 1991.

La 75 de ani, actrița americană arată mai tânără cu 20 de ani. Întrebată, în 2015, la postul de televiziune ITV, cum reușește să se mențină în formă, Linda a început cu o glumă: "Mi-am făcut un facelift", a spus ea zâmbind.

Vezi AICI foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel