Sucul de rodii, remediu împotriva stresului

sucul-de-rodii
sucul-de-rodii

Sucul de rodii este un remediu excelent împotriva stresului provocat de orele prea lungi petrecute la birou sau de un termen limită al predării unui proiect ce bate la uşă, conform publicaţiei britanice Daily Mail.

Conform experimentelor, sucul de rodii încetineşte ritmul cardiac, şi îi face pe angajaţi să fie mai optimişti cu privire la munca pe care o au de făcut, informează Agerpres. Oamenii de ştiinţă au studiat un grup de voluntari care au băut câte 500 de mililitri de suc de rodii în fiecare zi, timp de două săptămâni. La începutul şi la încheierea experimentului le-a fost monitorizat ritmul cardiac şi au fost rugaţi să completeze un chestionar în care să descrie ceea ce simt faţă de munca pe care trebuie să o facă.

Acest studiu, finanţat de compania de sucuri Pomegreat, a demonstrat că aproape toţi angajaţii se simţeau mai bine, erau mai entuziaşti, mai optimişti, mai inspiraţi şi mai activi, după cele două săptămâni de "cură" cu suc de rodii, un suc descris drept foarte bogat în antioxidanţi cu efecte anticancerigene şi antistres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel