Succesorul lui Băsescu, la Cotroceni

România Tv are un titlu șoc: Băsescu și-a anunțat succesorul. De ce face Traian Băsescu, acum, acest anunț? După ce s-a plimbat cu șalupa, pe model Putin, postând apoi poze pe FB, ca să afle lumea ce a făcut în weekend. Ca să nu amintesc Operațiunea clopul, cu un ”ci” în plus, evident.

O ipoteză ar putea fi legată de Omar Hayssam. În acest caz, președintele a reacționat în exces: s-a grăbit cu anunțarea capturii, a dat indicații procurorilor (căutați privatizările), a găsit scuze pentru evadare (nu avea mandat, de aceea nu era monitorizat). În lumina stenogramelor, pe care le-a clasificat drept ilegale, și a știrilor despre rapoartele DIGIPI, ignorate de autorități, acum șapte ani, această agitație trădează o mare neliniște.

Cât privește interviul în care și-ar desemna un succesor...a vorbit despre Monica Macovei, Boc și MRU.  Ceea de lasă loc unui alt scenariu fantezist: Băsescu a bătut palma cu Antonescu, în timpul discuțiilor de la Cotroceni (sub pretextul numirii lui Silaghi la Transporturi). A pune candidat pe Boc, MRU sau Macovei este egal cu a-l desemna succesor pe Crin Antonescu, nici unul dintre ei (ba nici chiar nici toți la un loc, dacă ar fi posibil) nevând vreo șansă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel