Steven Tyler, solistul de la Aerosmith, ospătar într-o pizzerie

steve-tyler
steve-tyler

Un local din New York a avut un ospătar neobișnuit weekendul trecut: Steven Tyler. Solistul trupei Aerosmith s-a fotografiat cu fanii dar a și onorat comenzile acestora.

,,Era într-o dispoziție mai mult decât bună și s-a descurcat onorabil cu clienții. Timp de aproape o oră, Steven Tyler s-a pozat cu cei din restaurant și le-a adus pizza preferată”, a spus un martor pentru New York Post.

 Solistul trupei nu este doar un ,,muncitor”, ci și un petrecăreț, unul înconjurat de femei frumoase. Tyler a ajuns într-un club din New York, prezența fiindu-i remarcată de consumatori, dar mai ales de consumatoare. Martorii au afirmat la unison că vedeta era înconjurată de fotomodele în acea seară.

 În aceeași publicație americană a apărut, în urma cu o săptămână, informația conform căreia în trupa Aerosmith ar există disensiuni cauzate de slabă recepție a noului disc dar și numărului mic de bilete vândute la show-urile trupei.

 Pe de altă parte, Joe Perry, chitaristul trupei a ținut să infirme zvonurile despre criza trupei Aerosmith, criză cauzată de slabele performanțe în vânzări ale discului cel nou și ale biletelor de concert: ,,Ne-am tot gândit la persoana care a spus ca avem probleme în trupă. Se prea poate că a fost o săptămână în care au lipsit știrile de impact și tocmai de aceea s-a scornit așa ceva. Nici nu se poate vorbi de certuri între noi, totul merge la pe roate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel