Steven Gerrard, glumă TARE după ratarea lui Ianis Hagi din Braga - Rangers

Steven Gerrard, antrenorul echipei scoţiene de fotbal Glasgow Rangers, a afirmat în glumă că el va fi următorul executat al loviturilor de la 11 metri acordate formaţiei sale, după ratarea celui de-al şaselea penalty din acest sezon, de către românul Ianis Hagi, în meciul câştigat pe terenul formaţiei portugheze Sporting Braga (1-0), miercuri seara, în cadrul competiţiei Europa League, informează Reuters. 

Rangers s-a impus la Braga prin golul reuşit de extrema Ryan Kent, în repriza secundă (61), după o pasă a lui Hagi. Internaţionalul român, care a jucat 72 de minute, a ratat un penalty în finalul primei reprize, când portarul Matheus a apărat şutul său (45+1). Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un henţ în careu comis de Raul Silva.

Glasgow Rangers s-a calificat

Scoţienii s-au calificat în optimile de finală ale Europa League cu scorul general de 4-2, după ce Ianis Hagi a reuşit o dublă în meciul tur, de pe Ibrox Park.

'Eu voi executa următorul penalty... Dacă nimeni nu va dori, va trebui să o fac eu', a declarat Gerrard, după ce echipa sa a a ratat şase dintre cele zece loviturile de la 11 m primite de la debutul acestui sezon. 'Penalty-urile sunt grele, mai ales în situaţii de presiune, însă voi discuta cu jucătorii şi vom încerca să găsim următoarea soluţie', a adăugat fostul căpitan al lui FC Liverpool.

Gerrard a ţinut, totodată, să îşi laude elevii după succesul din Portugalia: 'Sunt foarte mândru de jucători, au fost extraordinari. Una este să oferi echipei un plan de joc, însă trebuie să ai încredere în ei pentru a-l pune în aplicare', conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel