Stela Popescu explică de ce nu a fost lângă Alexandru Arșinel când a primit o stea pe Aleea Celebrităților

Îndrăgita actriță Stela Popescu explică motivul pentru care nu a fost prezentă, la sfârșitul săptămânii trecute, la cel mai important eveniment al partenerului său de scenă de-o viață, Alexandru Arșinel, lucru care a surprins pe multă lume.

Actorii Alexandru Arșinel și Ion Dichiseanu au primit sâmbătă, pe Aleea Celebrităților din Piața Timpului din București, stele pentru întreaga activitate în domeniul teatrului și filmului, precum și Placheta Orașului București, înmânată de către primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Cei doi maeștri au fost susținuti de familie, dar și de colegii de teatru, doar că de lângă Alexandru Arșinel a lipsit, spre surprinderea multor persoane, partenera sa de scenă de-o viață: Stela Popescu.

Motivul pentru Stela Popescu nu a fost prezentă la eveniment, a fost dezvăluit chiar de către actriță: "Îmi pare rău că nu am fost lângă colegul și prietenul meu drag când a primit steaua pe Aleea Celebrităților, dar am avut o filmare cu Dan Negru. Cu sănătatea stau bine, mulțumesc lui Dumnezeu. În perioada următoare am spectacole în peste 10 orașe din România, n-am timp nici să-mi trag sufletul", a mărturisit Stela Popescu, pentru wowbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel