Stela Popescu a avut sărbători triste timp de 19 ani

popescu stela
popescu stela

Stela Popescu s-a născut în Basarabia şi a fost nevoită să treacă prin ororile războiului. În 1940, când viitoarea artistă avea cinci ani, familia i-a fost despărţită de invadatorii ruşi: tatăl său a fost deportat în Siberia, iar restul rudelor s-au refugiat în Ardeal, unde au fost repartizate să locuiască la o familie saşi.

"În prag de Crăciun, aceştia au tăiat un porc, iar mama le-a cerut gazdelor de ocazie să îi vândă două kilograme de carne, ca să ne pună ceva pe masă... Răspunsul a venit dur: «Nu îţi dau nimic! Nu eu te-am pus să pleci din Basarabia şi să vii aici!». Anul următor, mama - o femeie harnică puternică şi energică - a crescut singură un porc, l-a tăiat şi am avut ce pune pe masa de Crăciun", a spus Stela Popescu, citată de Libertatea.

Actrița a mai mărturisit că, timp de 19 ani, sărbătorile i-au fost umbrite de faptul că l-a crezut mort pe tatăl ei. Tocmai în anii ’60, când acesta a reuşit să se întoarcă din Siberia, Crăciunul şi Revelionul au redevenit prilej de bucurie pentru Stela Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel