Stela Enache, despre Românii au talent și X Factor: O mare nebunie, după care nimeni nu mai aude nimic

O mare artistă din România, cu peste 40 de ani de carieră şi sute de turnee în străinătate, se declară dezamăgită că emisiunile-concurs de talente, gen Românii au talent și X Factor, nu reprezintă o rampă de lansare pentru câștigători.

"Nu ştiu dacă peste 20, 30 de ani se va putea vorbi despre cineva în termenii în care vorbim astăzi despre cei care au fost înaintea noastră. Şi compozitori, şi interpreţi. Festivalurile de altădată erau cu adevărat o rampă de lansare. Acum, la concursurile de talente «X Factor», «Vocea României» şi care mai sunt, se desemnează un câştigător despre care nu se mai aude nimic. E o mare nebunie, după care nimeni nu mai aude nimic", a declarat, pentru ziarulring.ro, interpreta Stela Enache.

Românii au talent. Mihaela Rădulescu a dansat cu un concurent

Apariţiile sale sunt foarte rare în prezent, ea preferând să stea departe de lumina reflectoarelor, însă urmărește tot ce se întâmplă în domeniu și e foarte activă în cadrul festivalurilor de profil.

Artista recunoaște că e dezamăgită de muzica românească actuală: "Mă uit împrejur şi văd cum îmbătrâneşte crema muzicală. Din nefericire, ce vine acum e un gol imens. Profesionalismul din vremea mea şi calitatea nu se compară cu ce este astăzi. Acum nu mai există suflet, există doar business, cine câştigă mai mult. Au apărut vedetuţele astea de carton care după o mare piesă devin mari artişti şi nu le mai ajungi la nas nici cu prăjina, iar după aceea dispar", a mărturisit Stela Enache .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel