Ștefan Bănică și Lavinia Pârva, despre bebelușul lor. Cum este cel mic și cum îi spune Lavinia

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva au vorbit despre bebelușul lor, în vârstă de șase luni.

Băiețelul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva a împlinit șase luni, iar cei doi părinți sunt extrem fericiți atunci când vorbesc despre el, chiar dacă au avut nopți nedormite și nenumărate temeri în ceea cel privește pe cel mic.

"A trecut frumos această jumătate de an cu el", a spus Ștefan Bănică, la fel de reticent când vine vorba despre expunerea publică a copiilor săi.

"Este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele și sunt lucruri pe care nici nu le pot exprima în cuvinte. O fericire și o bucurie și o împlinire pe care chiar nu pot să o exprim în cuvinte. E ceva Dumnezeiesc atunci când vine un bebe în viața ta", a declarat Lavinia Pârva, într-un interviu pentru Antena Stars.

Cum este bebelușul

"Este un copil foarte bun, un copil simpatic în primul rând, pentru că eu asta mi-am dorit, să aibă șarm, să fie simpatic și să aibă umor, ceea ce se întâmplă. Eu am râs foarte mult în sarcină, astfel încât copilul meu râde foarte mult și are un râs așa, colorat, ca în desenele animate. Este chiar și talentat, îi place să cânte, cântă încontinuu. Mă gândeam că poate se face fotbalist, dar se pare că nu, cred că se va face tot artist, pentru că se vede totuși că are acest talent. Îi place tot timpul să cânte, e tot timpul vesel, are umor, toată lumea se distrează când e în preajma lui", a mai spus ea.

Cum îi spune Lavini Pârva celui mic

"Am făcut și nopți albe. Nu a fost rău, a fost un copil bun, dar ca orice mamă mi-am făcut griji. Mă emoționam de fiecare dată. Aveam senzația că nu știu ce trebuie să fac, dar mi-am dat seama că de fapt, toate lucrurile vin de la sine și cumva, noi mamele, avem în noi instinctul ăla și știm să rezolvăm toate problemele. Datorită purcelușului meu, cum îmi place să-i spun, pentru că e simpatic, nu am cum să mă supăr", a mai adăugat ea în cadrul aceluiați interviu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel