Ștefan Bănică, acuzat că a bătut-o pe Cristina Țopescu. Cine face acuzația șocantă

Ștefan Bănică Jr. este acuzat că a bătut-o pe Cristina Țopescu de zeci de ori în public. Iată cine a lansat acuzația și ce spune despre cântăreț.

"A murit inegalabila jurnalistă și om de televiziune CRISTINA ȚOPESCU fata CELEBRULUI CRISTIAN ȚOPESCU. Cineva a spus acum la TV că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare. Să vină să îi aprindă colegul meu ȘTEFAN BĂNICĂ Junior, care atunci când erau iubiți în anii 1993 a bătut-o de zeci de ori inclusiv în public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții", a scris Costin Mărculescu pe pagina de Facebook.

Ce spunea Cristina Țopescu despre Ștefan Bănică Jr. 

 

"Ștefan e o persoana impulsivă, nervoasă, dar în niciun caz nu e în stare sa bată femeile. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram și mult mai tineri. M-am simțit foarte iubită atunci. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a facut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubeasca mai puțin, dar să mă respecte mai mult. A fost o poveste pasională. Va ramâne un om special în sufletul meu", povestea Cristina Țopescu despre marea sa iubire, în urmă cu mult timp.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25