Ștefan Bănică, acuzat că a bătut-o pe Cristina Țopescu. Cine face acuzația șocantă

Ștefan Bănică Jr. este acuzat că a bătut-o pe Cristina Țopescu de zeci de ori în public. Iată cine a lansat acuzația și ce spune despre cântăreț.

"A murit inegalabila jurnalistă și om de televiziune CRISTINA ȚOPESCU fata CELEBRULUI CRISTIAN ȚOPESCU. Cineva a spus acum la TV că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare. Să vină să îi aprindă colegul meu ȘTEFAN BĂNICĂ Junior, care atunci când erau iubiți în anii 1993 a bătut-o de zeci de ori inclusiv în public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții", a scris Costin Mărculescu pe pagina de Facebook.

Ce spunea Cristina Țopescu despre Ștefan Bănică Jr. 

"Ștefan e o persoana impulsivă, nervoasă, dar în niciun caz nu e în stare sa bată femeile. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram și mult mai tineri. M-am simțit foarte iubită atunci. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a facut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubeasca mai puțin, dar să mă respecte mai mult. A fost o poveste pasională. Va ramâne un om special în sufletul meu", povestea Cristina Țopescu despre marea sa iubire, în urmă cu mult timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel