STEAUA SUFLETULUI, ultimul episod. Situații limită pentru Zuhre

Miercuri seară, de la ora 20.00, se difuzează ultimul episod din “Steaua sufletului”. Serialul a debutat în decembrie la Kanal D.

STEAUA SUFLETULUI, ultimul episod. Zuhre își atinge scopul, acela de a-l distruge pe Zekkar, bărbatul care se face vinovat de toată suferință pricinuită familiei sale și apropiaților.

STEAUA SUFLETULUI, ultimul episod. Zekkar îi face o propunere disperată lui Seyit, însă răspunsul tânărului îl va lăsa fără cuvinte. Întâmplător, Zekkar află că mama lui, pe care o credea moartă, trăiește, iar acest lucru îi dă o nouă speranța bărbatului care a suferit enorm după dispariția celei care i-a dat viață.

STEAUA SUFLETULUI, ultimul episod. Seyit este în culmea fericirii când află că Zuhre nu l-a trădat și că i-a fost devotată tot timpul, chiar dacă a fost căsătorită cu Fikret.

STEAUA SUFLETULUI, ultimul episod. Mai mult ca oricând, Seyit vrea să rămână pentru totdeauna alături de iubirea vieții lui, Zuhre. Nimeni însă nu se așteaptă ca Zuhre să fie, din nou, în fața unei situații limită. Zuhre se zbate să trăiască!

[citeste si]

STEAUA SUFLETULUI, ultimul episod. De joi, 11 ianuarie, debutează serialul "Dragoste și ură", o nouă producție turcească ce va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel