Starul Swavy de pe TikTok a murit împușcat, confirmă familia sa

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Un tânăr celebru pe TikTok a murit împușcat.

Tânărul star Swavy de pe TikTok a murit după „un incident fără sens de violență armată”, a confirmat familia sa, potrivit BBC. Puștiul de 19 ani al cărui nume real era Matima Miller a fost împușcat și dus la spital luni, 5 iulie, a transmis poliția din statul american Delaware. Mai multe detalii vor fi făcute publice când va fi posibil, a mai spus Departamentul de Poliție din Wilmington.

Familia dansatorului a postat pe pagina sa de Instagram, promițând că se încearcă să se „facă justiție pentru Swavy”. Aceștia au adăugat că „din cauza legalității”, nu pot da mai multe detalii în legătură cu evenimentele care au dus la tragicul incident. „Acesta este doar începutul, îi vom ține numele pentru totdeauna în viață și-i vom continua moștenirea”, se mai arată în postarea de pe Instagram.

2,7 milioane de urmăritori pe TikTok

Swavy avea 2,7 milioane de urmăritori pe TikTok pe contul @babyface.s, alături de alte 400.000 de conturi care îl urmăreau pe Instagram. Unele videoclipuri pe care le postase pe  TikTok strânseseră peste 100 milioane de like-uri, iar cel mai recent clip al său a adunat 6,8 milioane de vizionări.

„Din partea familiei noastre, vrem să vă mulțumim celor care și-au arătat susținerea și iubirea continue pentru Matima Miller, cunoscut sub numele de Swavy sau Blackface. Cu mare tristețe în suflete anunțăm că Swavy s-a stins în data de 5 iulie 2021. Acesta ne-a fost luat după un incident fără sens de violență armată. Din nefericire, din cauza legalității nu avem voie să oferim mai multe detalii legate de evenimentele din jurul morții sale.

Chiar și așa, familia va lucra fără încetare să facă dreptate pentru Swavy. Este doar începutul, îi vom ține pentru totdeauna în viață numele și îi vom continua moștenirea! Impactul pe care l-a avut asupra celorlalți rămâne de neegalat. Din respect pentru familia noastră, cerem să vă abțineți din oferirea informațiilor false sau neconfirmate despre Swavy. Actualizări oficiale vor urma pe această pagine, @1heavy_stepper sau @__chynab”, a transmis familia lui Swavy, pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ¥????????????????????¥ (@oneway.swavy)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel