Stadion Rapid, lucrări. Pancu: Am trecut prin momente grele

Stadion Rapid
Stadion Rapid

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Daniel Pancu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, comentând demolarea Stadionului Giuleşti, că reconstrucţia acestuia se leagă de renaşterea clubului, care a trecut prin momente grele după falimentul din 2016. 

"Giuleştiul este un loc încărcat de amintiri. Dar era momentul ca stadionul să fie dărâmat, pentru că nu se mai putea folosi. Pentru mine era un stadion expirat demult. Rămâne un loc încărcat de nostalgie, de istorie, dar e timpul pentru un nou stadion. Când va fi gata noua arenă se va întâmpla cam la fel ca la Craiova, adică vor fi mulţi abonaţi. În plus, reconstrucţia stadionului se leagă şi de renaşterea noastră, pentru că am trecut prin momente foarte grele, prin care au trecut de altfel şi alte cluburi mari ca Glasgow Rangers şi altele", a spus Pancu. 

Tehnicianul susţine că Stadionul Regie este cea mai bună soluţie pentru meciurile de pe teren propriu ale echipei sale. "E o problemă cu gazonul în Regie. Înţeleg că e nevoie de 4-5 zile cu soare pentru ca iarba să se prezinte în condiţii cât de cât bune la primul meci de acasă. Dar s-au montat instalaţiile de irigare şi asta e foarte bine. Regia este cea mai bună soluţie pentru noi. Mai ales că tribunele sunt aproape de teren, la fel ca în Giuleşti. Ne lipseşte baza Pro Rapid, deocamdată ne antrenăm în Regie. Cred că Pro Rapid e mai important acum decât noul stadion, ne lipseşte foarte mult. Am vorbit cu domnul primar (n.r.- primarul Sectorului 1, Dan Tudorache) şi spunea că am putea ajunge acolo la sfârşitul lunii martie, e vorba de acte acum. Eu sper să ne mutăm acolo în 2-3 luni", a explicat el. 

Vezi şi: Mit demontat despre România. Marius Budăi: Este pentru prima dată

Kovesi, vot în comisia LIBE. Radu Tudor, reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel