Spectacole de excepție la Teatrul Excelsior. Programul pentru perioada 1 - 12 octombrie 2021

Teatrul Excelsior vă așteaptă la spectacole de excepție în perioada 1 - 12 octombrie 2021.

În perioada 1 -12 octombrie 2021, Teatrul Excelsior își așteaptă audiența pentru o serie de spectacole de excepție. Printre acestea se numără Cenușăreasa, Arlechino și pierdutele iubiri și Familia Addams.

Program

- Vineri, 1 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: Arlecchino și pierdutele iubiri. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/arlecchino-si-pierdutele-iubiri/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

- Marți, 5 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Cenușăreasa” - adaptare muzicală de Eduard Petru Jighirgiu după basmul lui Charles Perrault. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/cenusareasa/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR. 

- Miercuri, 6 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, regia Stelian Milu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/o-noapte-furtunoasa/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

- Vineri, 8 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Urâtul” de Marius von Mayenburg, regia Mădălin Hîncu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/uratul/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR. 

- Sâmbătă, 9 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Interzis sub 18 ani” de Mihaela Michailov, regia Lenuș-Teodora Moraru. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/interzis-sub-18-ani/ Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR. 

- Duminică, 10 octombrie, ora 11:00, Teatrul EXCELSIOR: „Cei trei purceluși” după o poveste de J. O. Halliwell-Phillipps, dramatizarea și regia Stelian Milu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/cei-trei-purcelusi/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR. 

- Luni, 11 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Familia Addams” - libretul de Marshall Brickman & Rick Elice; regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/familia-addams/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

- Marți, 12 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Familia Addams” - libretul de Marshall Brickman & Rick Elice; regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/familia-addams/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel