Spectacole de excepție la Teatrul Excelsior. Programul pentru perioada 1 - 12 octombrie 2021

Teatrul Excelsior vă așteaptă la spectacole de excepție în perioada 1 - 12 octombrie 2021.

În perioada 1 -12 octombrie 2021, Teatrul Excelsior își așteaptă audiența pentru o serie de spectacole de excepție. Printre acestea se numără Cenușăreasa, Arlechino și pierdutele iubiri și Familia Addams.

Program

- Vineri, 1 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: Arlecchino și pierdutele iubiri. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/arlecchino-si-pierdutele-iubiri/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

- Marți, 5 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Cenușăreasa” - adaptare muzicală de Eduard Petru Jighirgiu după basmul lui Charles Perrault. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/cenusareasa/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR. 

- Miercuri, 6 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, regia Stelian Milu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/o-noapte-furtunoasa/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

- Vineri, 8 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Urâtul” de Marius von Mayenburg, regia Mădălin Hîncu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/uratul/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR. 

- Sâmbătă, 9 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Interzis sub 18 ani” de Mihaela Michailov, regia Lenuș-Teodora Moraru. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/interzis-sub-18-ani/ Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR. 

- Duminică, 10 octombrie, ora 11:00, Teatrul EXCELSIOR: „Cei trei purceluși” după o poveste de J. O. Halliwell-Phillipps, dramatizarea și regia Stelian Milu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/cei-trei-purcelusi/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR. 

- Luni, 11 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Familia Addams” - libretul de Marshall Brickman & Rick Elice; regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/familia-addams/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

- Marți, 12 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Familia Addams” - libretul de Marshall Brickman & Rick Elice; regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/familia-addams/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel