Speak și Ștefania, carantinați în Indonezia. Condiții inumane, pe bani mulți. "Multă mizerie și foarte mult mucegai" - GALERIE FOTO

Speak și Ștefania au fost carantinați în Indonezia, după ce au fost testați pozitivi la coronavirus.

Speak și Ștefania au fost carantinați în Jakarta, Indonezia, după ce s-au îmbolnăvit de Covid-19. Deși își doreau o vacanță de vis, ei vor trebui să stea izolați timp de șapte zile. Speak s-a plâns pe contul său de Instagram de condițiile inumane în care sunt nevoiți să stea. Acesta a spus că deși a ales cea mai scumpă cameră disponibilă, aceasta arată groaznic.

El a postat mai multe filmulețe în care arată că pereții sunt plini de mucegai, iar prosoapele murdare. Cei doi artiști au spus că sunt nevoiți să doarmă cu masca pe față, nu au conexiune la internet, iar personalul hotelului respectiv nu vorbește și nu înțelege limba engleză, așa că nu prea pot comunica cu ei.  Cât despre starea lor de sănătate, Speak a spus că ambii au o formă ușoară a bolii.

„Bună ziua din izolare, îmi pare bine să ne reauzim. Stau pe roaming, aici nu prea există wfi și nu știu cât mă va costa, nici nu știu în ce zonă este Indonezia. Deși pare că suntem în izolare, nu suntem, suntem afară. Avem voie să ieșim aici pe o terasă. Nu avem voie să facem baie, dar măcar e bine că putem sta afară pentru că în cameră nu putem sta. 

"Suntem bine, nu avem nimic"

Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe față toată noaptea. Stăm afară toată ziua, iar seara mergem în cameră ca să ne culcăm. Dacă mă întrebați pe mine, eu aș dormi afară. Am ales cea mai scumpă cameră, iar condițiile sunt mai rău ca în Asia. Ea nu arată rău, dar este foarte multă mizerie și foarte mult mucegai.

Mâncarea este îngrozitoare, nu ne lasă să comandăm de afară...dar vom vorbi cu ei căci altfel murim de foame, ne curățăm în câteva zile. (...) Comunicarea nu există. Oamenii nu știu engleză. (...) Toată afacerea asta costă cât costă orice hotel de mare lux din lumea asta, doar că nu e mare lux.(...) Suntem bine, nu avem nimic. Mie mi s-a înfundat nasul de la mucegai.”, a povestit Speak pe contul său de Instagram.

Totodată, acesta a menționat că urmează să mai facă un test COVID în zilele următoare și speră că va ieși negativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel