EXCLUSIV  Sore, interviu exclusiv despre nuntă și familie!

Sore este una dintre artistele care se reinventează mereu în materie de look și stil. 

Este o cântăreață apreciată și o mămică model. A acceptat un interviu pentru DC NEWS în care ne-a vorbit despre minunea din viața ei, micuța Erin, despre viața de familie dar și despre cum și-ar dori să fie nunta ei!

(oar_w460)

- Sore, familia ta, iubitul și fetița, te-au inspirat pentru noul single? Cum așa? Cât timp ți-a luat să scrii piesa?

Ei mă inspiră pentru toate piesele mele, în sensul că mă ajută să călătoresc în timp și să mă compar cu cea de dinainte de familie, pentru piesele melancolice, îmi sunt sursă de inspirație pentru melodiile care celebrează iubirea. Melodia “O să uit” am scris-o într-o oră, mi-a venit natural să spun că “O să îmi uit și numele dacă nu mă strigi” pentru că familia este totul pentru mine.

- Ei cum își arată dragostea față de tine? Cum te răsplătesc?

Uneori prin lucruri simple, zâmbete, îmbrățișări alteori prin gesturi mari și nepremeditate care îmi confirmă cât de frumos este să iubești necondiționat.

- Cât are acum Erin, fetița ta? Ce a moștenit de la tine și ce a luat de la tatăl ei?

Erin are 2 ani și 5 luni și seamănă în egală măsură cu amândoi, din toate punctele de vedere. Acum este în perioada în care vrea să fie ca mami, vrea să cânte pe scenă, îmi probează hainele de concert și dă spectacole în sufragerie cu microfonul ei.

- Ce îți dorești pentru ea?

Să fie fericită, sănătoasă și să învețe de la noi ce înseamnă integritatea. Cred că este calitatea cea mai de preț pentru un om.

- Ce fel de mamă crezi că ești?

Sunt o mamă relaxată, uneori fermă, atunci când vine vorba de a trasa niște linii pe care eu le consider importante în educația ei, alteori prietena ei cea mai bună, cu care se poate juca în voie.

(oar_w460)

- Ce îți place să faci cel mai mult atunci când ești cu Erin?

Să ne jucăm de-a Elsa și de-a Ana, din filmul “Frozen”. Îmi place să fiu partenera ei de joacă, am răbdare și îmi place să o văd râzând cu poftă de fiecare dată când inventez jocuri noi. 

- Crezi că o să cânte și ea, ca mămica ei?

Deja cântă cât e ziua de lungă, vom vedea ce se va întâmpla pe viitor, însă indiferent de alegeri, voi fi susținătorul ei nr 1, dar și criticul, atunci când va fi nevoie.

- Tu și Mircea, iubitul tău, vă mai doriți copii?

Momentan suntem împliniți în această formulă.

- Nu ați făcut încă nunta! Ați vorbit despre acest lucru?

Da, bineînțeles. Va veni și momentul acela, dar nu am făcut o prioritate din asta. Înainte de orice regulă, tradiție ori religie, pentru noi este important ceea ce trăim și simțim, nu am simțit că lucrurile acelea validează neapărat sentimentele noastre sau normalitatea în care trăim noi.

- Cum te imaginezi ca mireasă? Pentru ce model de rochie ai opta?

Aș opta pentru o rochie cu un croi lejer, nepretențios, în care să mă pot bucura de o noapte frumoasă alături de câțiva prieteni și familie, pe o plajă.

(oar_w460)

- Cu muzica cum stai? Ce noutăți mai pregătești pentru fanii tăi?

Cu muzica stau foarte bine, anul 2018 a fost plin până în acest moment, am lansat 4 melodii, cea mai recentă fiind “O să uit” care se bucură de un feedback excelent. Nu mă opresc aici, intenționez ca până la finalul anului să mai lansez o melodie. Mă simt inspirată și mă bucur să văd că oamenii îmi apreciază muzica. 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel