Sore, detalii despre familie: "Fără ei, eu mi-aș uita și numele!"

Sore lansează piesa, "O să uit", cea mai profundă declarație de dragoste făcută iubitului ei, Mircea. 

“Am scris-o extrem de repede, într-o oră era gata. A fost genul de piesă care s-a scris de la sine, totul s-a legat ușor și natural. Inspirația pentru această piesă îmi sunt Erin și Mircea, pentru că fără ei, eu mi-aș uita și numele. Asta este de fapt, definiția iubirii adevărate, neconditionate”, povestește Sore.

(oar_w460)

Fanii artistei sunt invitați la dans, pentru că iubirea nu se cântă doar în balade, după cum spune chiar Sore. “Nu am vrut să o duc într-o zonă melancolică că și sound, tocmai de aceea piesă sună că o celebrare, e un sound optimist”.

 

“O să-mi uit și numele dacă nu mă strigi" este refrenul piesei scrise și compuse de Sore în studiourile Hahaha Production și lansată de MediaPro Music, muzică fiind semnată de Sore, Șerban Cazan și Vladimir Coman Popescu. Videoclipul este unul de imagine, filmat în Cheile Dobrogei, unde Sore este îmbrăcată într-o rochie avangardistă și cântă lângă o turmă de oi. Regizorul este Ionuț Trandafir, cel cu care artista a colaborat și pentru clipul pieselor “Dintr-o mie de femei”, “Sărută-mă și taci“ și “Toate fetele”.
“O să uit ” este cel de-al patrulea single lansat anul acesta în care femeia are rolul principal. Primele două piese, "Dintr-o mie de femei" sau "Săruta-mă și taci", adună deja peste 6 milioane de vizualizări pe youtube. Artista a inițiat și o serie de interviuri inspiraționale cu “Fete rebele”, disponibile pe propriul canal online: https://www.youtube.com/channel/UC3dDmBjYW2xy_jJwpWEmxBQ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel