Sore a născut. Totul despre starea bebelușului

Sore trece prin cele mai emoţionante momente din viaţa ei. Sarcina sa a ajuns la final, iar în urmă cu puţin timp, blonda a devenit mămica unei fetiţe, scrie spynews.ro.

Cântăreaţa a născut o fetiţă de trei kilograme, sănătoasă, care a primit nota 10 din partea medicilor, În aceste momente, ambele bunici sunt alături de Sore la spital. Fetiţa cântăreţei va primi numele Erin.

"Și iată, am ajuns la finalul sarcinii.... Parcă nici nu îmi vine să cred, nu îmi dau seamă când au zburat cele nouă luni, când am trecut prin toate fazele dezvoltării lui bebe în burtică și iată-mă acum în pragul celei mai fericite zile. Am fost, pe rând, plină de energie, nervoasă, leneșă, activă, pofticioasă, temătoare, optimistă. Am permis tuturor să-mi dea sfaturi, vizibil emoționați și fericiți pentru mine. Cu unele am fost de acord, pe altele am preferat să nu le aud. (...)

Am reusit sa imi ofer timp de calitate eu cu mine in ultima luna si mi-am dat seama ca am crescut, ca sunt o femeie acum dar cu suflet de copil. Mi-am privit trecutul si sunt bucuroasa sa ma aflu aici, acum intr-o sincronicitate perfecta cu absolut totul. Lucrurile bune vin catre cei care asteapta si cred cu adevarat in dorintele lor!", a scris în urmă cu o zi Sore pe blogul ei personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel