Sora Claudiei Pavel, bătută și agresată verbal. Dezvăluiri cutremurătoare după eliminarea de la ''Ferma''

Claudia și Paula Pavel
Claudia și Paula Pavel

Sora Claudiei Pavel, Paula a făcut mărturisiri cutremurătoare despre cum a fost bătută și agresată verbal de fostul iubit. 

"N-am avut niciodată visul american. Am visat să călătoresc, dar nu atât de departe. Abia aşteptam să călătoresc, dar nu să mă mut din ţară. În Statele Unite am ajuns din cu totul alte motive, după ce am stat într-o relaţie efectiv abuzivă cu un tip cu care am fost împreună vreo şapte ani de zile şi cu care urma să mă căsătoresc. Mi-am dat seama că nu pot continua așa, că trebuie să plec. Și am zis, unde să mă duc? Unde e femeia cel mai mult protejată? Şi aşa m-am dus în Statele Unite. Mi-au dat viza în trei secunde, mi-am luat un bilet de avion şi am plecat...

Violenţă verbală, fizică, de toate felurile... Am avut relaţia asta de la 21 până la 28 de ani. Atunci eşti cel mai uşor de controlat, o fată fără experienţă de viaţă. El era mai mare decât mine cu vreo doisprezece ani. Sunt traume emoţionale care oricum nu se vor vindeca niciodată în relaţiile cu alţi bărbaţi. Gândirea asta o văd preponderent la românce, în general. Nici măcar nu îşi dau seama ce înseamnă abuz. Sunt forme de abuz în absolut orice din partea bărbaţilor, şi când treci pe stradă, şi când te duci la supermarket. Şi nu e vorba de maniere aici, e vorba de posesivitate, de agresivitate, de alte lucruri. Îţi construieşti un scut împrejurul tău. Eu nu reacţionez urât, dar sunt multe momente în care chiar pun pe cineva la punct, nu tac", a mărturisit Paula Pavel într-un interviu din revista Tango.

Sora Claudiei Pavel a petrecut doar o noapte la „Ferma", aceasta fiind eliminată din competiție, după ce a încălcat regulamentul. 

Vezi și: Brigitte Sfăt - Claudia Pavel, scandal fără precedent: Golancă, pușcăriașă. Să nu mai îndrăznești..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel