Sophia Loren, la 81 de ani, senzațională într-un spot publicitar pentru Dolce & Gabbana

Celebra actriță italiană Sophia Loren, ajunsă la 81 de ani, face senzație într-un spot publicitar al brandului italian de lux cu renume internațional Dolce & Gabbana.

Pe 20 septembrie, Sophia Loren a împlinit 81 de ani. Printre numeroasele cadouri primite cu ocazia zilei sale de naștere s-a numărat și propria ei nuanță de ruj Dolce & Gabbana.

Rujul denumit Sophia Loren N.1, lansat de faimosa casă italiană la doar o zi după aniversarea celebrei actrițe, are o nuanță aprinsă de roșu-cireașă și se vinde pentru un preț de 37 de dolari. De asemenea, recipientul rujului poartă semnătura actriței.

„Sophia Loren N°1 este modul nostru de a-i spune: «Mulțumim, Sophia! Mulțumim pentru frumusețea ta, mulțumim că ești un star mondial, mulțumim că ești o legendă a ecranului»", au declarat designerii brandului italian, Domenico Dolce și Stefano Gabbana, conform OKmagazine.ro.

[citeste si]

În spotul publicitar care însoțește lansarea rujului, Sophia apare purtând o rochie neagră din dantelă, un set de bijuterii elegante și, evident, rujul care îi poartă numele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel