Soluție revoluționară pentru decongestionarea spațiilor publice supraaglomerate

Multitudinea de oameni prezentă în spațiile publice aglomerate, cum ar fi aeroporturi și stadioane, provoacă și supraaglomerarea spațiilor de serviciu ale acestora.

Pentru îngrijirea unor astfel de toalete cu trafic intens, noutatea companiei Essity oferă o soluție de igienă globală - sistemul de dozare de prosoape pentru mâini PeakServe®. Soluția este reprezentată de un dozator de prosoape de hârtie cu o capacitate crescută, cu ajutorul căruia prosoapele pentru mâini sunt eliberate în mod rapid şi continuu. Vestea bună pentru operatorii serviciilor constă în faptul că o singură încărcare asigură necesarul de prosoape pentru mâini pentru mai mult de 1.000 de persoane într-un interval de câteva secunde.

Toalete publice care deservesc un număr mare de oameni necesită o întreținere continuă. Prosoapele de hârtie și săpunul se epuizează de obicei în câteva secunde, iar personalul de curățenie nu poate să susțină acest ritm – chiar dacă intervine chiar în momentul în care toaleta se aglomerează. Potrivit cercetărilor companiei Essity, clienții unităților mari nu sunt iritați doar de cozile de la intrare, ci sunt îngrijorați de faptul că toaleta este aglomerată și murdară. Aceștia nu vor să aștepte într-o toaletă murdară. Aproximativ 70% dintre oameni au avut experiențe neplăcute în utilizarea toaletelor publice, și fiecare al patrulea client preferă să evite un nou contact cu acestea.

[citeste si]

Cercetarea online a fost efectuată de către IPSOS în numele Essity. Fiecare persoană din cei 3.000 de respondenți a participat la un eveniment cu trafic ridicat (mai mult de 100 de persoane), în ultimele nouă luni dinaintea efectuării cercetării. Studiul a fost efectuat în anul 2016, în Statele Unite, Regatul Unit, Germania, Franța, Polonia și Suedia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel