Solistul grupului Aerosmith, Steve Tyler, mărturiseşte că a cheltuit 20 de milioane de dolari pe droguri

Aerosmith_Steve_Tyler
Aerosmith_Steve_Tyler

Solistul formaţiei Aerosmith, Steve Tyler, mărturiseşte că a cheltuit 20 de milioane de dolari pe droguri şi că a rămas aproape lefter după ce a dat atâţia bani pe cocaină şi heroină. Tyler, care este unul din membrii juriului de la 'American Idol', spune că drogurile făceau parte în asemenea măsură din viaţa lui, încât avea la el şi când urca pe scenă, cu Aerosmith, scrie The Telegraph.

Tyler, 62 de ani, tatăl actriţei Liv Tyler, a fost în centre de dezintoxicare de mai multe ori şi crede că a avut noroc că a supravieţuit abuzului de droguri şi alcool. El face aceste mărturisiri în autobiografia care va apărea în cursul acestei săptămâni, potrivit Agerpres.

În carte scrie: 'Am tras pe nas 20 de milioane (de dolari). Mi-am înghiţit maşina Porche, avionul, casa în care am băut şi am luat droguri până n-am mai ştiut de mine. Aveam o rezervă de droguri pe scenă, alături de băutură...Puteam să mor probabil de câteva ori până acum'.

Autobiografia lui Tyler, intitulată 'Does the Noise in My Head Bother You?', descrie coborârea în infernul drogurilor. Autorul spune că are mulţi fani, dar îşi aminteşte şi cum l-a refuzat singura femeie cu care ar fi vrut să fie, cântăreaţa de rock Joan Jett. El povesteşte în carte cum a stat dezbrăcat în faţa uşii de la hotelul în care stătea Jett şi cât de insistent i-a bătut la uşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel