Smiley și Gina Pistol, REVOLTĂ în online. TAXAȚI dur. "Crimă împotriva umanității. Direct spânzurat"

Internauții s-au revoltat în mediul online, după ce Smiley a fost prins de Poliție pe autostradă.

După ce a fost prins cu viteză mare pe autostradă, Smiley a primit critici dure din partea internauților, pa pagina de Instagram a Ginei Pistol, cea care se afla lângă el în acel moment. 

Smiley a fost unul dintre șoferii ghinioniști cărora aparatele de radar instalate în cascadă pe Autostrada Soarelui l-au înregistrat ca având o viteză de 153 de kilometri/h. Pe lângă amendă, artistul a fost testat și pentru consumul de droguri și a mărturisit că este pentru prima dată când a fost supus unei astfel de proceduri.

Fanii l-au criticat dur pe rețelele de socializare

“De aia umblă amicul tău cu 155km/h…Inconstienți… pe drumuri de doi lei!!!”, “La ce asfalt e în țară, limita legală ar trebui să fie 100km/h… Și diferența de 25 până la 155 poate fi limita între viața și moarte. Ești tânăr… viața îți va da multe exemple care o să-mi susțină afirmația!”, au fost două dintre comentariile acide ale urmăritorilor.

Printre acestea, s-au aflat și fani care au sărit în apărarea artistului. “Pe autostradă, unde limita e 130, el mergea cu 155. Îți dai seama ce crimă împotriva umanității a făcut? Direct spânzurat ar trebui”, citează cancan.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu stiu altii cum sunt, dar eu ador drumurile lungi cu masina.???? Obisnuiesc sa merg la mare, la munte sau chiar la un drum mai lung si mi-am dat seama cat de importanta este siguranta. Zilele astea am auzit vesti bune de la Asirom! Mai nou pe myasirom.ro poti achizitiona asigurari auto, si anume CASCO si RCA online. In plus, pana la finalul lunii septembrie puteti beneficia de tarife preferentiale la toate clauzele suplimentare CASCO, care sunt acum la jumatate de pret. Tot procesul are loc online si nu implica decat 10 minute si 3 pasi simpli. Spor, simpaticilor si aveti grija de voi! #ASIROM #myasirom #CASCO #RCA #simplusigur foto:

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel