Smiley s-a ENERVAT, mesaj neașteptat pe Internet: "Până când?!" Mihaela Rădulescu, replică: De-aia suntem aici

Foto: Instagram Smiley
Foto: Instagram Smiley

Smiley a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare.

De când au devenit părinți, Smiley și Gina Pistol sunt mereu criticați pentru faptul că nu-și arată fetița, pe Josephine Ana, pe rețelele de socializare, deși cei doi au explicat motivele pentru care au decis să nu o facă momentan.

Din cauza asta, dar și pentru alte mesaje răutăcioase, sătul de comentariile negative pe care le primește, Smiley a transmis pe Instagram un mesaj dur la care s-au alăturat și alte vedete, care-i susțin opinia.

"Există atâția oameni care își pierd momente din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețele sociale, să se certe, să își bată joc. Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie… poate nu ar mai pierde timpul degeaba… poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire… cu adevărat! Până când?!", a scris Smiley pe rețelele sociale, în dreptul unei imagini alb-negru.

O mulțime de fani și alți cântăreți au rezonat cu mesajul artistului. 

Adda și Mihaela Rădulescu au răspuns la postarea lui Smiley și au scris: "Noi și de-aia suntem aici - să le arătăm că se poate și cu muncă, pasiune, disciplină, voie bună… CHEF DE VIAȚĂ". 

Smiley și Gina Pistol, decizie. Când o vor arăta lumii din online pe Josephine

Smiley și Gina Pistol au fost criticați că nu o arată pe fetiță în mediul online și că postează cu aceasta doar fotografii cu spatele sau cu piciorușele sau mâinile.

Într-un video postat pe TikTok, Smiley le-a răspuns fanilor și le-a explicat că o va arăta pe fata lui atunci când Josephine însăși își va da acordul.

"Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune", spunea Smiley pe TikTok, acum ceva vreme.

Gina Pistol, despre rolul de mamă, la șase luni de la naștere

La șase luni de când e mamă, Gina Pistol a făcut declarații despre rolul de mamă și despre fiica lor.

"Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă", a declarat Gina Pistol, la Antena Stars.

"Avem un copil foarte cuminte, au fost câteva episoade de colici, ne-am panicat amândoi, acum îi ies dințișorii, e mai mârâită, dar avem un copil foarte cuminte, ne lasă să dormim noaptea, să ne odihnim", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel