Smiley predă cântatul la "buget" - Video

Smiley, în calitate de invitat în autocarul SummerKiss BASS, a dovedit, sâmbătă, că este și un bun pedagog, întrucât a reușit să-i învețe pe 25 de ascultători Kiss FM să cânte la "buget".

Drumul spre mare, atât pentru Smiley, cât și pentru fanii săi, a fost o plăcere, în condițiile în care pasagerii autocarului SummerKiss BASS s-au distrat ca la carte.

Mai întâi, artistul a primit un cadou special de la două admiratoare, care au vrut astfel să-i arate că sunt fane adevărate: o poezie și o poză, ambele înrămate, pe care Smiley să le păstreze ca amintire a experienței în SummerKiss BASS.

Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos și a concertat în autocar, a compus împreună cu fanii un cântec de drumeție, ba chiar s-a apucat să-i învețe pe ascultătorii Kiss FM cum să cânte la... „buget", „bu" venind de la buze și „get" de la deget. cum se cântă la „buget". Practic, tehnica de cântat a lui Smiley constă în trecerea rapidă a degetului arătător peste buze, așa cum o fac copiii. Iar când 25 de oameni fac acest lucru în cor, într-un autocar, dirijați de Smiley, efectul nu poate fi decât unul extrem de comic.

Binedispus ca întotdeauna, artistul nu a ratat ocazia să autoironizeze și porecla sa, povestind că părinții au vrut să-l boteze Smiley când era mic, dar că preotul s-ar fi opus din cauză că nu știa cum să pronunțe numele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel