Smartphone-ul cu cameră foto WOW

Publicația DxOMark cotează noul Huawei P10 drept unul dintre cele mai bune la capitolul foto.

Publicația internațională DxOMark i-a acordat 87 de puncte smartphone-ului Huawei P10, din maximul de 100, fiind unul din cele mai bune rezultate obținute de un smartphone testat de editorii publicației.

După doar două săptămâni de la lansarea sa globală, noul Huawei P10 a adunat numeroase remarci pozitive atât din partea presei internaționale, cât și din partea specialiștilor în domeniul fotografiei.

[citeste si]

Punctajul final a fost acordat pe baza notelor primite de noul flagship Huawei la diferite capitole, precum: calitatea imaginilor realizate în exterior și în interior, în diferite condiții de iluminare, inclusiv scăzută, expunerea, contrastul, redarea culorilor, Auto Focus-ul, textura, noise-ul, performanțele blitzului dar și cele obținute în cazul înregistrărilor video.

Astfel, modelul care integrează a doua generație a sistemului dual-camera Leica a fost descris ca fiind "unul din cele mai bune smartphone-uri pentru pasionații de fotografie testate până acum", potrivit unui comunicat de presă.

Din punct de vedere al imaginilor surprinse în cadrele din exterior, Huawei P10 a obținut un scor de 84 de puncte, publicația fiind de părere că sistemul dual-camera "păstrează detaliile excelent, iar micile detalii, cum ar fi persoanele surprinse în depărtare, sunt în mod clar vizibile și bine definite în cazul unui crop de 100%".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel