Simona Pătruleasa, acuzații grave la adresa lui Ștefan Bănică Jr.

Simona Pătruleasa și soțul ei se judecă de peste un an cu Ștefan Bănică Jr. pentru a-și recupera o investiție de aproape un milion și jumătate de euro, investit într-un bloc ridicat în 2010. 

Soțul Simonei Pătruleasa, Sabin Ivanof, îl acuză pe Ştefan că nu vrea să semneze certificatul de intabulare a imobilului, astfel că cele 10 apartamente evaluate la 400.000 de euro fiecare nu pot fi scoase la vânzare. Ștefan Bănică susține că Ivanof nu şi-a respectat obligaţiile contractuale. 

Simona Pătruleasa a declarat, pentru Libertatea, potrivit b365.ro: "Am tăcut până acum, pentru că am tot sperat că vom rezolva această situaţie în mod civilizat. Domnul Ştefan Bănică apare la TV şi spune numai minciuni. Cum să declare că soţul meu l-a obligat să se împrumute la bancă, pentru ca mai apoi să afirme că noi nu eram prieteni, că doar ne cunoştea... aşa? Ce om s-ar împrumuta la bancă de un milion şi ceva de euro pentru o simplă cunoştinţă?". 

VEZI și: Simona Pătruleasa a cedat. Ce s-a întâmplat cu fiica ei 

"Sabin a ridicat acel bloc din banii noştri, el are acte pentu fiecare şurub folosit. Domnul Bănică nu a dat nici un leu pentru acea construcţie. Sabin a făcut asta din prietenie pentru el. Nici nu ne-am gândit că se va ajunge la aşa ceva, pentru că eram prieteni, ne vedeam, ne făceam concediile împreună... Dumnealui a jucat teatru cu noi, pozând în prieten. De la început a vrut să ne dea ţeapă. Ar trebui să-i fie ruşine domnului Bănică, noi am crezut că suntem prieteni!", a răbufnit Simona.

Soţii Ivanof sunt nemulţumiţi că nu îşi pot recupera investiţia iniţială, pentru că nu pot scoate la vânzare partea lor de apartamente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel