Simona Pătruleasa a debutat cu dreptul în lumea artei, la Balul Albastru

tn
tn

Asociația Învingem Autismul, susținător al cauzei autismului în România, a organizat, joi, evenimentul caritabil ”Balul Albastru”, la care a fost prezentă și vedeta Kanal D, Simona Pătruleasa, care a donat tabloul ”Lac cu nuferi” pictat de ea special pentru acest eveniment.

Inspirată din opera lui Monet și sensibilizată de suferința copiilor cu autism, Simona Pătruleasa a ales nuferii ca simbol al speranței. Acest tablou a fost primul din opera personala a știristei de la Kanal D care a fost prezentat publicului, dar, având în vedere prețul obținut la licitație, de 2.100 de lei, se pare că Simona a debutat cu dreptul în lumea artei.

Licitatia pentru tabloul „Lac cu nuferi” a plecat de la 450 lei, iar confruntarea doritorilor s-a încheiat prin adjudecarea lucrării, de către Horia Vârlan, la prețul de 2.100 de lei.

“ M-am alaturat cu drag actiunii organizate de Asociatia “Invinge Autismul” si mi-am dorit sa donez un obiect in care sa pun o parte din sufletul meu. Am pictat acest tablou cu inima si cu gandul ca cel ce-l va licita va aduce un pic de speranta in sufletul unei mame al carei copil sufera de aceasta afectiune.(...) Ii multumesc d-lui Horia Vârlan care a achizitionat tabloul meu si mi-as dori ca dragostea mea pentru copii si arta sa il inspire iar copii afectati de autism din Centrul Multidisciplinar de Intervenţie al Asociaţiei Învingem Autismul sa beneficieze acum o recuperare cat mai rapida.” a declarat Simona Patruleasa.

Balul Albastru este primul bal caritabil din România în sprijinul copiilor cu autism avand ca scop strângerea de fonduri pentru îmbunătăţirea integrării copiilor cu autism în şcoală dar si pentru susţinerea Centrului Multidisciplinar de Intervenţie al Asociaţiei Învingem Autismul, în cadrul căruia 23 de copii beneficiază de sprijin specializat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel