Mirela Vaida - Simona Gherghe, SCANDALUL momentului. "Stai ca o țață, RUȘINE / DISPARI și tu"

Vulpița și Viorel au iscat un scandal de zile mari. Cuvinte dure în mediul online.

Vulpița și Viorel pornesc scandal după scandal în mediul online și au devenit unele dintre cele mai cunoscute personaje din ultimele luni. După ce povestea lor de familie a devenit cunoscută de toată lumea și după ce au început să scoată piesă după piesă, internauții s-au împărțit în două tabere. 

Mesaje dure în mediul online

Acum, noua melodie scoasă de cei doi, cu artista Ana Ciolpan, ”Tuga”, nu a fost pe placul internauților și nu s-au sfiit să scrie în mediul online tot felul de lucruri. Mai mult, oamenii și-au amintit și de Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii de la Antena 1, și au comparat-o cu Mirela Vaida. 

”Asta e diferența dintre tine și Simona Gherghe. Ea niciodata nu s-ar preta la circul ăla ieftin la care tu asiști de atâtea luni. Avem atâția oameni cu nevoi existențiale, copiii neajutorați, dar cu voință de studiu, iar tu stai ca o țață Leana la poartă să îi asculți pe analfabeții ăia. Sincer, nu îți e puțină jenă? E imaginea ta în joc, femeie. Degeaba te victimizezi la tv că îi primești în emisiune pentru că se uită lumea. Nu, îi primești pentru că ei, la cât de neșcoliți și dobitoci sunt, joacă țonțoroiul după placul vostru! Rușine! Sincer”, ”Dispari și tu odată cu mediocrii tăi. Ai distrus ce a fost frumos la Acces. Rușine jegoșilor. Nu ai rușine față de noi, prostii care plătim abonament să vedem trio de proști”, au fost câteva dintre mesajele publicate de fani, citează cancan.ro

Simona Gherghe revine la TV

 

Simona Gherghe revine pe micile ecrane într-un proiect cu totul nou pentru ea. Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, şi sâmbătă, de la 13:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel