Simona Gherghe, provocare URIAȘĂ. Se desparte de copii: N-o să mai avem niciodată atât de mult timp

Simona Gherghe a acceptat o provocare importantă pentru cariera sa. Timpul petrecut cu cei mici nu va mai fi niciodată la fel.

“Când te întorci pe sticlă?” E cea mai frecventă întrebare pe care o primesc, de un an încoace. Mi-am îngăduit o pauză lungă. Am stat departe de profesia mea aproape un an şi jumătate, o perioadă minunată, de fapt darul pe care ni l-am făcut reciproc eu şi copiii mei, Ana şi Vlad. Ştiu că, de-acum, n-o să mai avem niciodată atât de mult timp unii pentru alţii. Pentru Ana, urmează grădiniţa, apoi şcoala, acuşi şi Vlad va avea acelaşi traseu, iar mama se întoarce la muncă. E sănătos şi e normal că cei mici să vadă un exemplu în părinţii lor, să-i vadă muncind.

"O provocare pentru mine"

Am 18 ani de televiziune, în care am făcut ştiri, divertisment mare, tabloid, emisiuni sociale, news magazine, dar niciodată reality show, un gen extrem de gustat de publicul din România. Nu mi-a fost frică să încerc lucruri şi formate noi. Iată că e momentul să ies din nou din zona de confort. Începând din această toamnă, voi fi la cârma reality-showului “Mireasa”, la Antena 1. O provocare pentru mine, dar pasiunea mea pentru psihologie şi plăcerea de a asculta povești mă vor ajuta şi îi vor ajuta şi pe concurenţii care vin în emisiune să-şi întâlnească iubirea. Vreme de 4 luni, voi fi singura lor legătură cu exteriorul. Am în spate o superechip, un platou spectaculos, care e şi casa concurenţilor. Şi un efort logistic uriaş: 40 de camere, care vor filma tot ce se întâmplă acolo. Pentru cei 14 concurenţi, urmează o aventură extraordinară, pe care vă invit să o descoperim împreună, de luni până sâmbătă, de la ora 14.00. Ne vedem pe 5 septembrie!", a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel