Silviu Andrei, colegul lui Capatos, RĂZBOI cu un taximetrist. Amenințări cu MOARTEA

Silviu Andrei, colegul lui Capatos de la Xtra Night Show, a avut un incident neplăcut cu un taximetrist.

El s-a urcat în taxi și a avut o surpriză: era 1,69 lei/kilometru, dar de Revelion, brusc... lucrurile s-au schimbat. Tariful era altul. Silviu Andrei a publicat și un video cu incidentul din taxi. El a povestit că apoi au urmat zeci de amenințări cu moartea.

"În urma postării cu taximetristul am primit zeci de mesaje de amenințare cu moartea, mesaje îndreptate către mine și familia mea. Am toate aceste mesaje și le voi pune imediat la dispoziția Poliției Române în eventualitatea în care voi fi atacat și molestat de cineva.

Nu mi-e frică de furia niciunui analfabet care nu a înțeles că taximetria este o meserie ce trebuie practicată de oameni cinstiți, o meserie aflată în serviciul public.

Este dreptul meu să mă revolt și să iau atitudine în fața golăniei. Respect toți taximetriștii care muncesc ore în șir și se comportă corect cu clienții lor. Nu voi tolera niciodată hoția, șmecheria și golănia.

Sper că oamenii normali la cap ce practică această meserie se vor revolta împotrivă gunoaielor ce le distug imaginea.

PS1: Nu am pornit un război cu taximetriștii din București. Sunt doar scârbit de elemente retrograde ce pun în umbră o breaslă care ar trebui să fie exemplară pentru că prin natura ei devine primul contact pe care îl au turiștii cu România. Nicăieri în lumea civilizată nu există asemenea comportamente.

[citeste si]

Nu am partizanat cu nicio entitate alternativă de transport public cum ar fi uber sau blackcab, dar atât timp cât am o alternativă corectă și civilizată o voi folosi!", a spus Silviu Andrei.

Iată ce s-a întâmplat:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel