Urmărește emisiunea live


Silvia Dumitrescu: Mi se vor cânta piesele când voi fi moartă

Silvia Dumitrescu se plânge de faptul că piesele sale nu se mai aud pe nicăieri și crede că marii artiști sunt victimele unui complot mafiot.

Emoţionată de zbuciumul între viaţă şi moarte al lui Gabriel Cotabiţă, Silvia Dumitrescu recunoaşte că frământările colegului ei sunt ale tuturor artiştilor din generaţia sa: "Noi, toată generația noastră, ne vom retrage. Pentru că sunt niște tineri care s-au băgat împreună cu niște case de producție și au creat un sistem mafiot prin care noi să nu mai ajungem pe scenă și să nu mai cântăm. Și când vor înțelege ei cum stau lucrurile, că se vor termina banii și vilele, vor reveni la noi. Din păcate însă, pentru mulți dintre noi și poate și pentru mine, va fi probabil prea târziu. Mi se vor cânta piesele când voi fi moartă, cum se face cu Laura Stoica şi Mădălina Manole".

Supărarea Silviei Dumitrescu este amplificată de realizatorii TV care nu-i oferă nimic în schimbul prezenţei în emisiuni.

"Am vorbit la zeci de emisiuni despre situația artiștilor din generația mea și degeaba. De câte ori să mai latru a turbare?! Nu mai ies, gata! Voi ieși doar când cineva mă onorează. După ce mi-am uzat nervii, nu s-a întâmplat nimic bun în toți anii aceștia. Ce folos că am spus lucrurilor pe nume, că ei (cei din «sistemul mafiot» - n.r.) au făcut tot ce au vrut... Să cânte ei și noi ne vedem de treburile noastre. Dacă se vor trezi vreodată la realitate, să ne mai cheme sau să ne aprecieze, bine... Dacă nu, iarăși bine! Nu cred că e normal să ne ducem la infinit în emisiuni ca unii să-și primească salariile și noi să ne alegem cu nervii uzați și cu reacţii de genul «Hai, mă, iar au venit ăștia să se vaite!»", a mai spus artista într-un interviu acordat pentru Ziarul Ring.

VEZI ȘI: Silvia Dumitrescu, CENZURATĂ. Imaginea care a creat controverse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel