Și cu banii luați, și fără cântare la nuntă. Oana Radu a generat FURIE. Scandal de proporții

Oana Radu foto Facebook
Oana Radu foto Facebook

Artista Oana Radu a lăsat nuntașii cu ochii în soare, asta deși luase deja o parte din bani pe care nici n-ar fi vrut să-i înapoieze.

Oana Radu a dezamăgit profund un cuplu ce și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu și care-și pusese toată baza în celebra artistă Oana Radu. Acum, vedeta a iscat în jurul său un adevărat taifun! Ea trebuia să meargă la respectiva nuntă împreună cu Puiu Bucătaru, dar se pare că ar fi refuzat să se mai prezinte, deși primite o parte din bani. Atât mirele, cât și lăutarul au fost supărați pe vedetă, cu atât mai mult cu cât aceasta ar fi refuzat și să dea înapoi banii deja primiți ca avans, scrie Spectacola

”Ea mi-a spus să îi trimit bani arvună! Băiatul mi-a trimis arvună 500 de euro. Alaltăieri i-am dat telefon. Ea mi-a spus că nu poate veni, că a făcut un manageriat cu cineva. Acum două zile am sunat-o, pentru că aveam primul eveniment după Paște. Am făcut fiecare spot publicitar că vom fi prezenți la nunta lui George, George, fiind în Anglia, m-a sunat și ce lăutari și-a dorit dânsul pe aceia i-am luat, bineînțeles, cu taraful meu. Mi-a zis să iau legătura cu doamna Oana și să-i spun că îl costă separat, dânsa cântând o oră”, a declarat Puiu Bucătaru, la Antena Stars.

”Nu o lasă managerul să cânte”

”I-am zis Oanei să îmi zică un preț frumos, ca să putem să mergem cu toții acolo să cântăm. A spus că ea ia 1200-1500, asta fiind în decembrie. Am luat legătura cu domnul George, a spus că este de acord. Oana a spus să îi trimit niște bani arvună, i-am trimis, iar acum câteva zile mi-a spus că nu mai poate, că și-a făcut o trupă și manager-ul nu o mai lasă să cânte”, a adăugat lăutarul.

Mirele i-a cerut artistei banii înapoi, dar se pare că Oana Radu ar fi refuzat să-i dea, spunând că banii vor fi înapoiați lui Puiu Bucătaru, ceea ce se pare că l-a deranjat pe bărbat. 

”Am și un mesaj, i-am spus Oanei să îmi dea banii înapoi dacă tot nu vine, iar ea a zis că nu îmi dă banii mie că nu i-a luat de la mine și îi va da lui Bucătaru, cei 500 de euro pe care i-a primit de la dânsul. I-am spus ok și că nu este frumos să se întâmple așa ceva”, a precizat mirele, mai arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel