Show extraordinar marca Gypsy Kings, pe litoralul românesc!

Ultimul eveniment al acestei veri de la malul Mării Negre se anunță a fi unul extraordinar. 

Gipsy Kings este trupa care va concerta la petrecerea de închidere a sezonului estival oferită de unul dintre cele mai tari cluburi de pe litoralul românesc, pe data de 8 septembrie. 

Manolo Gimenez, membrul fondator al trupei Gipsy Kings, vine să ofere publicului un spectacol incendiar, în cadrul ultimului mare show de la malul mării.

(oar_w460)

Evenimentul care celebrează închiderea sezonului estival va fi unul cu tematică, toți invitații vor trebui să respecte în mod obligatoriu un cod vestimentar de inspirație gypsie, fiind un semn că petrecerea va avea un spirit latin iar atmosfera va fi încinsă și distracția pe măsură.

Manolo, solistul trupei este unul dintre cei mai apreciați cântăreți spanioli, fiind decorat cu discul de aur pentru peste 200.000 de albume vândute “Chico & The Gypsies”.

Nuba Beach Club organizează cele mai exclusiviste petreceri de zi în fiecare weekend, la mare, urmând ca seria evenimentelor să se mute la București, în locația cu același nume, după terminarea sezonului estival.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel