Show de zile mari la Te Cunosc de Undeva: Alexa și Dima au fost câștigătorii primei ediții. ”Bravo, fascinant”

Sambătă a avut loc premiera noului sezon Te Cunosc de Undeva. Concurenții au făcut senzație în prima ediție, spre disperarea juriului care a avut parte de o misiune imposibilă la finalul emisiunii: să aleagă un câștigător.

Cu toate acestea, în urma deliberării jurului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temişan și Cristi Iacob, marii câștigători ai ediției au fost foștii membri ai trupei La La Band, Dima Trofim și Alexia Țalavutis, care l-au interpretat pe Michael Jackson.

Cei doi au primit 5 puncte și din partea Paulei Chirilă și a Mariei Buză.

”Fabulos. Bravo, fascinant! V-ați sincronizat foarte bine, n-ați greșit deloc. Un moment foarte bun din punct de vedere coregrafic”, le-a transmis Andreea Bălan celor doi.

”V-ați completat unul pe celălalt. Se vede că femeia muncește mult în general în viața asta, ești foarte riguroasă în ceea ce faci, Alexia, dar Dima ești mare șmecher. Era să pierzi prima intrare în refren, ai tras cu ochiul imediat și ți-ai revenit la săritură, ești acolo, ești pe ele, nu te pierzi și când tragi cu ochiul nu tragi cu tot capul ca să pară că te-ai uitat la vecini”, i-a felicitat Aurelian Temișan pe concurenți.

Romică Țociu și Carmen Chindriș către Pepe: ”Suntem cea mai bună versiune a ta”

Romică Țociu și Carmen Chindriș au trebuit să îl interpreteze pe Pepe în cadrul primei ediției din noul sezon al emisiunii.

Momentul le-a dat mari bătăi de cap celor doi, care nu au fost favoriții juriului.

”Suntem cea mai bună versiune a ta” i-a spus Romică Țociu lui Pepe, după ce și-a terminat momentul pe scenă.

”De abia aștept să văd și următoarele personaje, chit că tremuri și îți e frică, dar sunt sigură că va fi plăcut să înveți, nu neapărat ușor, și să accepți fiecare provocare de la Te cunosc de undeva, iar cu un asemenea partener sunt convinsă că vei fi susținută și iubită”, i-a spus Ozana Baranacea lui Carmen Chindriș la Te cunosc de undeva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel