Sharon Stone şi Andy Garcia vor filma în România, la sfârşitul lunii iulie

Sharon Stone şi Andy Garcia vor filma în România, la sfârşitul lunii
Sharon Stone şi Andy Garcia vor filma în România, la sfârşitul lunii

Actorii Sharon Stone şi Andy Garcia vor filma pentru pelicula "What About Love” în nordul Argeşului, pe Transfăgărăşan, în zona localităţii Arefu.

Autor: Cristina Grigoraş

Unele cadre şi scene din "What About Love" vor fi filmate la Bucureşti, dar cele care vor reprezenta apogeul peliculei vor fi turnate pe Transfăgărăşan, în zona localităţii argeşene Arefu, recunoscută pentru frumuseţea peisajului.

"Este o zonă superbă şi o aşteptăm cu mare interes pe Sharon Stone, avem cetatea Poenari, avem barajul Vidraru, este Transfăgăraşanul, totul este binecuvântat de Dumnezeu, iar noi ştim să fim gazde minunate, ospitaliere, am mai demonstrat", a declarat primarul comunei argeşene Arefu, Gheorghe Stoican.

Localnicii au aflat deja despre regia filmului şi aşteaptă cu nerăbdare să ia parte la acţiune, fie ca figuranţi în peliculă, fie ca simpli spectatori. Nu mai vorbim de celebra actriţă care este principala atracţie.

Şi patronii de pensiuni se pregătesc intens pentru venirea actorilor. "Avem mămăligă, brânză de burduf, pastramă, mici, suntem pregătiţi pentru orice petrecere şi oricare pretenţie, asigurăm distracţie garantat, dar şi linişte şi discreţie, aşa cum oaspeţii noştri o cer", a declarat Costel Obrocea, reprezentantul unei pensiuni.

Casa de producţie Castel Film, partenerul producătorilor din România, caută actori români pentru 10 roluri în film, întrucât cei mai mulţi dintre cei angajaţi în producţie vor fi români.

După România, următoarea locaţie de filmări va fi Spania. Pelicula ilustrează povestea a doi tineri - o americancă şi un spaniol - care călătoresc prin Europa, dorind să facă un film despre dragoste. Sharon Stone şi Andy Garcia îi interpretează pe părinţii fetei în filmul "What About Love".

Succesul filmului "Ghost Rider 2", avându-l ca protagonist pe Nicolas Cage, filmat în România i-a inspirat pe mulţi regizori.Aşa se face că un alt film aduce în nordul Argeşului actori de marcă, filmările pentru "What About Love", în regia lui Klaus Menzel, urmând a începe la sfârşitul lunii iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel