Sharon Stone a dezvăluit că are o ''tumoră mare'', descoperită după un diagnostic greşit

Sharon Stone
Sharon Stone

Sharon Stone a dezvăluit pe Instagram că are o tumoră care a fost descoperită doar după un diagnostic greşit, o experienţă care, speră actriţa, va încuraja şi alţi oameni să ceară ''o a doua opinie'' medicală, informează DPA.

 

Tocmai ce mi-au pus din nou un diagnostic greşit şi o procedură incorectă, a scris marţi vedeta peliculei Basic Instinct, în vârstă de 64 de ani.

A menţionat că suferă de dureri din ce în ce mai mari în urma unei duble epidurale. Am fost să obţin o a doua opinie: am un fibrom mare care trebuie extirpat, a mai scris Stone. '

'Doamnelor, voi în special, nu vă lăsaţi ignorate... cereţi o a doua opinie.. vă poate salva viaţa. Stone a mai scris că recuperarea va dura între patru şi şase săptămâni, dar a a adăugat: Totul e bine.

Actriţa nominalizată la Oscar pentru rolul din Casino a distribuit apoi imaginea unui articol de pe un blog intitulat Femeile au o probabilitate mai mare de a fi diagnosticate greşit, potrivit studiilor.

Stone a vorbit deschis despre problemele ei de sănătate, iar în prima parte a anului a dezvăluit pentru ediţia arabă a revistei Vogue că era să moară în 2001 când a suferit un accident cerebral masiv şi o hemoragie cerebrală care a durat nouă zile.

Această grea încercare a făcut-o să nu mai considere intervenţiile estetice ca un lux simpatic, ci ca un fel de nevoie neurologică majoră şi dureroasă, potrivit Vogue Arabia.

Stone a dezvăluit totodată că suferit nouă pierderi de sarcină de-a lungul vieţii. Noi, ca femei, nu avem un spaţiu unde să discutăm profunzimea acestei pierderi, a scris vedeta pe Instagram în această vară, notează Agerpres. 

Sharon Stone spune că a avut 9 avorturilor spontane: Sănătatea femeilor, lăsată în mâinile ideologiei masculine, este sever subminată

Sharon Stone spune că a suferit nouă avorturi spontane – o experiență pe care o descrie drept o povară din punct de vedere fizic și emoțional.

Vedeta din „Basic Instinct” a dezvăluit acest lucru într-un comentariu care răspundea la o postare pe Instagram a revistei People, în vara aceasta, centrată pe modul în care dansatoarea „Dancing With The Stars”, Peta Murgatroyd, a suferit mai multe avorturi spontane.

„Noi, ca femei, nu avem un forum pentru a discuta profunzimea acestei pierderi”, a scris Stone. „Am pierdut nouă copii din cauza avorturilor spontane”.

„Nu este un lucru mic, fizic sau emoțional, dar suntem lăsați să credem că este o problemă pe care trebuie să o suportăm, în singurătate și în secret, cu un fel de sentiment de eșec. În loc să primim compasiunea, empatia și vindecarea atât de necesare de care avem atâta nevoie”, a continuat aceasta.

„Sănătatea și bunăstarea femeilor, lăsate în grija ideologiei masculine, au devenit sever subminate, mai degrabă cu ignoranță, precum și violent opresive ca efort”, a adăugat ea.

Utilizatorii Instagram i-au mulțumit actriței în vârstă de 64 de ani pentru că a fost deschisă cu privire la povestea ei. „A fi capabil de a amplifica experiențele trăite ale femeilor este primul pas către crearea schimbării necesare”, a scris un utilizator.

Stone are trei fii adoptați, potrivit NBC News.

Într-un interviu din 2017, pentru postul de știri de divertisment Extra TV, ea a vorbit despre cum i-a fost dificil să ducă un copil la termen din cauza unei afecțiuni genetice a sângelui.

„Pot spune că am avut trei avorturi spontane la cinci luni și jumătate de sarcină și nimeni nu a avut nicio soluție pentru mine, legat de ce se întâmplă, de ce mi se întâmplă asta”, a spus ea, potrivit Insider. „Este devastator faptul că comunitatea medicală nu acordă atenția de care este nevoie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel