Shania Twain, după 8 ani, din nou pe scenă. Vezi cum arată

Shania Twain a revenit pe scenă după opt ani de pauză. Aceasta a concertat  în Las Vegas, la Colosseum-ul de la Caesars Palace.

Autor: Bătrânica Mădălina

Show-ul a fost primul dintr-o listă de concerte pe care artista le va susține în același loc până în 2014. Shania Twain a demonstrat că trecerea timpului nu și-a pus amprenta asupra sa, arătând, la cei 47 de ani, deosebit de bine și interpretând cu o energie debordantă.

Deşi a lipsit o perioadă lungă de pe scenă, Shania Twain a creat un spectacol impresionant pentru cei care au venit să o urmărească. Printre melodiile interpretate, s-au numărat hiturile  "That Don't Impress Me Much", "You're Still the One" sau "I'm Gonna Getcha Good". 

 Shania Twain a avut o carieră impresionantă. Aceasta fost distinsă de 5 ori cu Premiul Grammy şi a vândut mai mult de 75 de milioane de albume în întreaga lume.

"Este o seară emoţionantă. Au trecut mulţi ani de când nu am mai fost aici. Realizez acum ce am pierdut, vă mulţumesc", le-a spus cântăreaţa spectatorilor.

Shania Twain a fost căsătorită cu  Robert "Matt" Lange, de care s-a despărțit in 2008, după ce acesta a inșelat-o pe cântăreață cu cea mai bună prietenă a sa, Marie-Anne Thiébaud. Shania și Robert au împreună un băiat în vârstă de 11 ani, Eja. Ironia sorții face că artista de origine canadiană s-a recăsătorit anul trecut cu fostul soț al lui Marie-Anne Thiébaud, Frederic Thibaud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel