Shakira, dată în judecată de fostul iubit pentru 100 milioane de dolari

Shakira
Shakira

Frumoasa columbiană a fost dată în judecată de Antonio de la Rua, fostul său iubit, care i-a fost și manager timp de șase ani. Acesta susține că a fost "principalul arhitect" al planului de business prin care cântăreața a devenit un star mondial și îi cere despăgubiri de 100 de milioane de dolari.

 Acesta susţine că a părăsit-o pe vedetă după 11 ani de relaţie, pentru că l-a înşelat cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué.Fostul iubit l-a trimis pe asistentul său să negocieze împărţirea bunurilor cu artista.

 De la Rúa, care este fiul unui fost preşedinte argentinian, a mai făcut şi alte dezvăluiri despre Shakira: este depresivă, suferă de insomnie şi are probleme din cauza unor suferinţe din copilărie.

Din cauza averii comune, evaluată la 100 de milioane de dolari, despărţirea dintre Shakira şi Antonio de la Rúa a fost foarte complicată.

 Cei doi deţineau împreună în Caraibe insula Bonds Cay, o casă de lux în insula Capri, o proprietate în Punta del Este, Uruguay, o proprietate în Barranquilla, Columbia, o proprietate în Republica Dominicană, alte imobile şi automobile de lux.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel