Șerban Huidu și-a făcut DUȘMANI în showbiz, după ce l-a numit „jeg” pe Emi Pian: "Ești un NIMENI!"

Șerban Huidu a răbufnit la adresa interlopului Emi Pian. 

Realizatorul TV a scris pe rețelele de socializare că este dezgustat de importanța care i se acordă lui Emi Pian, un "cartofor infect", așa cum îl numește Șerban Huidu pe interlop. 

„Băi fraților, dar cine e jegul ăsta? Zici că e cel puțin rege. E plin feed-ul de el. Un magraon de toată jena, un interlop ce nu lega 2 vorbe. Un cartofor infect. Și toată lumea îl bagă în seamă. Uite așa ne dispar ”valorile”, oameni buni. O să rămână România fără cartofori proxeneți și șmecherași. Vai de ”mafioții noștri”, a scris Șerban Huidu, pe rețeaua de socializare.

Bianca Pop, fostă ispită la "Insula iubirii", s-a arătat deranjată de postarea lui Șerban Huidu, așa că a acționat...tot pe Facebook. L-a făcut "criminal", referitor la accidentul rutier pe care l-a provocat cu mulți ani în urmă, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața.

”Ești un 0, ești un NIMENI ! Probabil bagi naftalină zilnic și nu stii de cine te-ai luat ???? Îți spun eu ! Te ai luat de familia mea ! Duduieni ! Pian cum îi sti tu sunt familia mea ! Și pentru ce ai postat tu Dumnezeu o sa te bată”, l-a amenințat Bianca Pop pe Șerban Huidu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel