Tipuri de vise și semnificația lor

Conștiința oamenilor oferă diverse soluții pentru diferite situații din viața de zi cu zi.

Unele vise ne îi fac pe oameni să se simtă confuzi sau înspăimântați. Potrivit kudika.ro, indiferent de modul în care visele te fac să te simți, există șase tipuri de vise de bază. Iată cele mai frecvente tipuri de vise și semnificația acestora:

1. Visele de curățare

Acest tip de vise ne ajută să curățăm bagajul emoțional și mental acumulat în timpul zilei. De obicei elimină grijile inutile și integrează în subconștient informațiile utile. Acesta este felul în care se relaxază mintea și implicit corpul. Genul acesta de vise nu este necesar dacă înainte de a merge la culcare ne liniștim mintea. Visele de curățare sunt compuse din bucăți fragmentate din momentele zilei, amintiri nesemnficative și lucruri zilnice bizare.

2. Visele de tip profesor

Visele profesor oferă informații despre problemele noastre actuale și ne împărtășesc înțelepciune din conștiința noastră mai înaltă. Uneori ne amintim că primim o informație pe care nu o cunoaștem înainte și s-ar putea să primim inspirație sau chiar să facem descoperiri în acest tip de vise.

3. Visele de tip soluție

Conștiința noastră mai înaltă ne oferă soluții pentru situația noastră prin intermediul viselor noastre. Multe invenții au fost rezolvate și gândite în timpul somnului. Deseori putem primi ajutor în ceea ce privește locul de muncă, sănătatea, relația noastră sau orice alte chestiuni care ne interesează. Avem la dispoziție resursa interioară valoroasă dacă știm cum să ne conectăm și să cerem ajutor în visele noastre.

4. Visele precognitive

Precunoașterea înseamnă să știi în avans ce se va întâmpla în viitor. Acest tip de vise ne fac să înțelegem că mințile noastre oprează dincolo de timpul liniar și ne îndrumă să ne uităm în noi înșine pentru expansiunea conștiinței și transformarea spirituală.

Acest gen de vise poate fi identificat prin intermediul imaginii care rămâne cu tine când te trezești și tu simți că e importantă. Senzația de deja-vu provine de multe ori de la acest fel de vise.

5. Visele vizionare

Visele profetice și vizionare se concentrează mai mult pe creșterea noastră spirituală. Acesta oferă indrumări și mesaje de la cel mai înalt nivel dimensional al conștientizării noastre, cum ar fi sufletul nostru sau Sursa. Mesajele pe care le furnizează sunt deseori colective sau personale, iar experiențele sunt dincolo de ceea ce facem în mod obișnuit. Când te trezești, te simți transpirat și cuprins de pace sufletească.

6. Visele de interferență exterioară

Acestea de obicei au legătură în special cu ceea ce se întâmplă în viața ta zilnică. De multe ori nu au mesaje pentru tine însă pot indica faptul că este cazul să dormi într-o cameră confortabilă și liniștită.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel